Start > Vrije Tijd > Sensation Verslag

Sensation Verslag

Het begon allemaal S’middags om half 2, Corine Heuvelmanskwam in een normaal autootje aangereden en zei dat ik daar mijn spullen inmoest doen. Een beetje verbaasd deed ik mijn spullen erin…

Het was duidelijk dat we op iets aan het wachten waren. Enja hoor, 10 minuten later komt er een enorme zwarte limo aangereden! πŸ˜€ Echtzoooo relaxt!! πŸ˜€ Dus ik stap daar in, onder toezicht van de hele buurt, en werijden rustig richting bas.

Daar stonden alle andere jongens die meegingen (Koen,Jeroen, Herman, Maurice, Bas) klaar om in te stappen. Wij vonden het echtallemaal super gaaaaf!!! De A27 was afgesloten, en er waren veel file’s op deA2, maar dat maakte mij persoonlijk eigelijk niet zoveel uit.

We hadden echt veel eten en nog meer drinken in die limo,alleen wel jammer dat de tv het niet deed ;). Toen we langs de arena gingenkeek ik wel ff zo van: hmm… oke we gaan dus nog niet naar de arena. Ik wisteigelijk nog helemaal niets, het was allemaal nog een verassing voor mij!

In Amsterdam werden we veel nagekeken enzo, was echt zograppig, we lagen constant in een deuk! πŸ˜€ Ik had mijn raampje open, dus als weeven stil stonden keken er allemaal mensen naar binnen enzo! πŸ˜› Ook kregen weeen cd’tje in ons handen gedrukt door het raam, ze dachten natuurlijk dat wijhele beroemde mensen waren πŸ˜›

In het hotel aangekomen hadden we twee kamers, een 4persoonskamer en een 2 persoonskamer. Tussen deze kamers zat een deur, zodat je snel kon overlopen! Meteen lekker flinke beat opgezet (koen had zijn mp3 spelerbij zich) en ik heb ff gesprayd en we hebben gerelaxt! Rond 6 uur hadden we pizza besteld, en Koen en Maurice ‘Mislukte Aardappelen’ (Friet?).

Tijdens het eten zaten we allemaal te gokken over hetvervoer naar de Arena, en het meest extreme idee dat toen in ons op kwam waseen Stretched Hummer! Toen we om 8 uur naar beneden liepen hadden we het daarnog over.. “Als het een Stretched Hummer is wordt ik GEKKK, nee, dat kan gewoon niet he?” Nou je zult het niet geloven, wij lopen naar die deur, staat daar een ENORM LANGE Stretched Hummer!! πŸ˜€ Wij werden echt HELEMAAL gekgewoon!

Hij was van gillette en binnenin was het een soort discoachtig iets, echt heel erg mooi! Later hoorde we ook, dat het de enige Stretched Hummer in Nederland was :|..

Hier staan we bij onze Hummer!

Onderweg was het echt genieten, echt IEDEREEN KEEK niet normaal! We hebben nog wat mensen aan de kant geduwt, en voor je het wist waren we bij de arena! Keren ging een beetje lastig πŸ˜› Maar we kwamen er, hij parkeerde hem helemaal ergens backstage, waar hij heel de avond zou staan, en waar iedereen op Sensation naar kon kijken πŸ˜› (en waar wij dus in hebben gezeten πŸ˜‰ )

Daar aangekomen moesten we even wachten tot de auto goedingeparkeerd stond, toen hebben we nog even wat mooie foto’s genomen door een geflipte fotograaf. We kregen ook bergen met spullen van Gillette, en die fotograaf zei heel de tijd bij het maken van de foto’s: “Doe eens wat geks met die schuimbussen”… Wij lachten hem echt vierkant uit πŸ˜›

Het uitzicht vanaf onze skybox

Daarna kregen we een rondleiding over het veld van de arena,het was echt HEEL veel groter als ik had gedacht! Niet normaal gewoon! We zijn nog even langs een q-dance standje geweest en hebben daar wat posters meegepikt πŸ˜› Erg gaaf allemaal!! πŸ˜€

OOOOH, mooi he? Als het donker is...

Toen kreeg ik te horen dat we een skybox hadden voor onszelf! Ik had al wel zo’n vermoeden, maar toch was ik echt HELEMAAL IN DE 7EHEMEL!!! Eenmaal langs alle beveiliging en een paar verdiepingen hoger waren weer! Een kamer met twee grote tafels, en een hele lange bank waar je ook op kuntslapen! (Niet dat je dat kan met die harde muziek :P). En als je dan door deschuifdeur ging had je een terras met een stuk of 10 blauwe stoeltjes, dieheeerlijk zaten! Het uitzicht vanaf onze skybox was ook echt niet normaal mooigewoon! Ik denk, dat qua show, wij een van de beste plekken van de arena hadden.Je kon vanaf onze plek echt letterlijk, alles zien en volgen! We zaten ookprecies op de goede hoogte om de lampen enzo te zien (Zegmaar tussen de gronden de lampen in).

Tijdens de megamix, heel veel snippertjes!!

We hebben daar 1,5 gewacht. In die tijd hebben we beetjeuitgerust, gekeken hoe het vol liep, en hebben we Sensation T-shirtje gekregen(en natuurlijk meteen aangedaan :D). Ik ving ook ‘perongeluk’ iets op over dater DJ’s op bezoek kwamen… Nou ik flipte werkelijk helemaal!! Echt iedereenwas in een zeer goede stemming omdat het allemaal zo goed geregeld was, en weecht een super plek hadden!

Toen om 2300u begon het! Ik twijfelde vantevoren heel ergover het geluid, dat het gejuich van het publiek er boven uit zou komen. Maartoen het eerste geluid kwam stonden wij echt van WOW, niet normaal hard gewoon,die bass was echt ZOO hard, ik heb het echt nog nooit eerder gehoord iig! Echtheel erg mooi en zuiver ook, alleen ik had in het begin een beetje het idee datde bass het overstemde, maar die bleek toch wel mee te vallen!

In de intro zat vuurwerk dat echt ENORM hard was, dat washeel erg mooi! En bij elke intro was er een enorm hard alarm enzo, was allemaalheel cool 8).

Het begon zoals verwacht, niet erg snel, met Yves.

Eigenlijk hebben we bij de eerste paar sets uit ons ogengekeken naar hoe groot en mooi de show was! We hebben ook veel binnen gezeten,gewoon om te rusten!

Yoji ging live, er zat lekker veel energie in zijn setje,maar het was vorig jaar beter vond ik…

Ondertussen hadden we ontdekt dat de koelkast in onze skyboxkapot was πŸ˜› maar dat maakte eigenlijk niet uit, we dronken erg veel heel deavond (fris), en we hoefde maar met onze vingers te knippen of het werd alweerbijgevuld! Echt superdelux allemaal! 8) We konden ook andere dingen krijgen,bittergarnituurtje hier, chipje daar πŸ˜€ etc.. etc..

Om kwart over 2 begon het eigenlijk voor ons pas echt, vanafdat moment was het KNALLEN niet normaal! De megamix begon en het ging echthelemaal los! Wij zaten relaxt op ons balkon te genieten van de show, zetrokken echt alles uit de kast! Veel vuurwerk, mooie lasershows etc!

Het einde van de megamix vonden we wel wat vaag, het leekwel alsof het plots stopte, ik had ook gehoord dat het de bedoeling was dat erdan iemand zou bungie jumpen, maar dit was mislukt… Best jammer opzich :P.

Na de megamix waren Dana & Luna aan de beurt, je merkteduidelijk dat de sfeer toen beter was! Echt helemaal los ging het, ze draaidenook erg lekkere platen.

Ik wisselde een beetje tussen binnen of buiten zitten, enook tussen zuurstof aan of uit. Meestal zat ik buiten met zuurstof in. Soms washet zo, dat ik even naar binnen ging om uit te rusten, dat er net een leukeplaat kwam, en dat ik meteen weer omdraaide om even buiten te gaan springen..Whahaha πŸ˜› Dat vonden Corine en John niet zo leuk denk ik, maarja ;).

Luna & Dana was tot nu toe het beste setje, echtallemaal bekende beuk nummertjes! Daarna kwam The Prophet, die had een heelvaag pakje aan πŸ˜› En MC Ruffian was er ook nog om het publiek een beetje op tepeppen!

Een paar meter onder onze skybox was de tribune van hetSensation Deluxe publiek, daar heb ik The prophet nog even zien lopen, en wehebben ook nog even met Ruffian gepraat (geschreeuwd :P). We schreeuwde envroegen of hij ff wilde komen, maar hij gebaarde allemaal van “Ja ikversta het niet, ben druk bezig, kan niet kiezen waar ik heen moet” :P.Maarja, toen draaide hij zich om en was hij ons al weer vergeten waarschijnlijk:P.

Ik met Luna en Dana.

Tijdens The Prophet gebeurde een van de hoogtepunten van deavond, Luna (Richard is zijn naam) & Dana kwamen binnen. Ze staan daar zo:HΓ―ΒΏΒ½! Hoe gaat het ermee gozers?… Iedereen handje schudden enzo! Wij stondenecht zo helemaal stijf… WTFFFFF Staan hier opeens 2 DJ’s bij ons in de skybox!!!WAAAAAAAAAAAH πŸ˜› :D… Luna vroeg hoe het allemaal ging en of ik het konvolhouden enzo en hij gaf mij een van zijn platen cadeau met zijn handtekeningerop, en een petje! Echt helemaal geweldig gewoon! Ik ga hem inlijsten (dieplaat)! Daarna ging hij met een paar van zijn camera mannen (“Zijnvrienden”) en Dana naar ons balkon, daar heeft hij ff flink staan stampensamen met ons! Hij vond dat we een heel erg mooi plekje hadden enzo! Hij kon,net als ons, niet stilstaan :P. Dana heeft binnen al onze bitterballenopgegeten, ze zat echt constant te eten :P. In totaal zijn ze denk ik minimaal15 minuten bij ons in de skybox geweest! We hebben ook allemaal nog mooiefoto’s enzo genomen, en ook de vrienden van Luna hebben nog foto’s van mijgenomen die ze zouden e-mailen! Ik heb nog even een praatje met Luna gemaakt,en even wat opheldering gevraagd over een van zijn dvd’s, of die nog ooituitkwam :P. Nou niet dus! En met Dana heb ik het even gehad over hoe mooi hetgeluid en de opbouw wel niet was dit jaar. Ze zei dat als je onder het podiumstond je alleen maar een enorme trilling voelde. En dat het andere jaren echtheel slecht was vergeleken met hoe het geluid nu was.

Toen ze wegwaren ging het in ons skyboxje echt compleet los,de muziek werd steeds beter! Ik heb daarna ook bijna niet meer binnen gezeten!Toen kwam rond 5 uur deepack op. Het begin was een dieptepunt van de avond, zebegonnen namelijk “We will we will rock you!” te drummen… De sfeeropzich was wel leuk met iedereen meedoen enzo, maar het bracht de snelheid ereen beetje uit. Op het einde van hun set werd het wel wat beter, met leukeDeepack hitjes enzo :P.

Ik met Outblast!

Zo rond 10 over half 6 kwam er NOG een DJ op bezoek!Namelijk DJ Outblast, de laatste DJ waarvan wij allemaal heel erg veelverwachten! Hij was echt heel erg zenuwachtig, en hij moest om 6 uur op. Hijheeft bij ons binnen staan praten, over hoe het allemaal was en zo, en wat weervan vonden! We zeiden dat we een hard einde verwachtte, en dat hij daarvoormoest zorgen! En dat heeft hij goed gedaan :P. Hij vroeg nog of wij nog eenbepaalde plaat wilde horen. Dus wij zeggen met zijn alle in koor: “Masters Symphony”. En ja hoor, die plaat draaide hij πŸ˜› Speciaal voor mij πŸ˜› Whahaha!! Echt geweldig gewoon! Uiteindelijk MOEST hij weg, ook al wilde hij nog niet denk ik, omdat hij ook zo zenuwachtig wasΓ―ΒΏΒ½ Het was toen iets van 10 of 5voor 6, en hij moest om 6 uur op het podium staan, dus hij was echt vlak vantevoren bij ons geweest πŸ˜› :D!!

Hier werd het alweer lichter!

Eigenlijk hebben we verder heel die set staan springen, zelfs ik zonder zuurstof! Haha, het leek wel alsof ik even geen cf meer had :P. Omdat het natuurlijk al licht aan het worden was, zag je natuurlijk heel dat publiek massaal op en neer gaan, met ons erbij natuurlijk! Het leek wel of bij sommige nummers het geluid nog harder stond dan de rest van de avond, en rond kwart voor 7 draaide hij mijn aanvraag plaatje πŸ˜€ het paste ook erg goed in de sfeer die er op dat moment was! Om 5 voor 7, na “Demons” gingen we weg, om te zorgen dat we voor de drukte uit de arena waren… Corine en John hadden heel de skybox al opgeruimd (wij waren het laatste uur helemaal niet meer binnen geweest :P) En we gingen met de lift naar beneden, door een trillende arena heen. En ja hoor, buiten stond er een lange witte limo te wachten waarin we naar het hotel terug gingen πŸ˜› Al onze 3e limo van de dag!(eigenlijk was het natuurlijk een dag verder, maar dat merkte wij niet echt :P)

Onze limo op de terugreis

Wat me ook erg meeviel, was mijn moeheid, op het einde wasik dus echt COMPLEET niet moe, ik had rond een uur of 1 wel even een uurtje eeninzinking, maar daarna was ik echt klaarwakker. Eenmaal in de limo merkte ikhet opeens wel, het was ook opvallend stil onderweg πŸ˜› (Dat is wat ik me ervankan herinneren tenminste :P). Bij het hotel aangekomen verdeelde we de kamers ineen kamer voor de mensen die wakker wilde blijven en een kamer voor degene diewilde gaan slapen. Eerst was ik de enige die ging slapen πŸ˜› Maar al gauw kwamenJeroen en Maurice in het bed naast me liggen. Ik sliep ‘aardig snel :P’, entoen ik wakker werd om half 1 was Herman al naar huis omdat die S’avonds moestwerken.

We hebben het daarna een uurtje over Sensation gehad metzijn 5en, en rond half 2 kwam ik uit mijn bed. Ik heb gesprayd en gewassen, ergveel tijd was er niet want om 2 uur moesten we beneden zijn voor het ontbijt.En zoals ik eigenlijk al een heel klein beetje verwachten waren mijn pa en madaar ook bij het ontbijt :P. Ze waren al heel de dag bezig met allemaal leukedingen in Amsterdam. Ik wist eigenlijk al dat ze er waren omdat ik had geziendat er een grijze tas mee was gegaan, die ik mijn ma heb zien inpakken en diedaarna ‘spoorloos’ was verdwenen :P. Verdachte situatie natuurlijk :P. Bij heteten waren we eigenlijk allemaal super gaar. En we wisten natuurlijk ook weerniet in wat voor een limo we nou weer naar huis werden gebracht :P. Dat bleekeen mooi witte te zijn, misschien wel de mooiste van alle 4. We hoefde nu nietom te rijden want de A27 was gewoon open. We hebben onderweg erg gelachen metmensen die vanuit de auto foto’s wilde maken enzo :P. En in Amsterdam kwam ereen vrouw naar mijn raampje toe gelopen omdat wij allemaal aan schreeuwen waren:D. Dus ik deed snel BZZZZZ raampje dicht, whahaha πŸ˜› Iedereen lag echt weerhelemaal in een deuk! :D. In Raamsdonksveer had ik het laatste stuk met mijnhoofd uit het dakraam gestoken gereden πŸ˜› Alleen we waren niemand bekends tegengekomen, dat was wel jammer :P.

Tijdens het ontbijt.

Eenmaal thuis aangekomen moest natuurlijk iedereen uit hetdakraam en foto’s maken :P. Daarna bleven ze allemaal bij ons een frietje etenen hebben we de beelden van de camcorder bekeken. Die zijn trouwens heel erggoed gelukt, en ik heb inmiddels daar een dvd van gemaakt die heel erg mooi isgeworden :D!

Onze limo op de reis naar Raamsdonksveer

Na het kijken van de megamix (die hadden we helemaalopgenomen) ging iedereen weg, ik nog ff sprayen en daarna naar bed :D.

Koen en ik uit het dak van de limo!

Ergens in Augustus komen Corine en John nog even terug metfoto’s enzo. Verder krijg ik van Luna nog foto’s, van Outblast nog een dvd πŸ˜› en van Laura (medewerkster van ID&T) nog wat andere leuke merchandisespulletjes!

SPRINGEN!!

CategorieΓ«n:Vrije Tijd
  1. ad
    13 juli 2005 op 18:03 | #1

    Ik had intussen van Huub een verslag gekregen van het AndrΓ©Rieu optreden in Maastricht. Viel eigenlijk niet tegen. ;(
    Maar jouw verrassing slaat alles. Dit is de max.
    Ben blij dat jullie zo een fantastische dag ( en nacht) gehad hebben.
    Denk dat ik volgende keer ook naar Sensation ga. πŸ˜›

  2. Jannie
    13 juli 2005 op 20:01 | #2

    Geweldig verslag! jullie hebben het dus zo te lezen super gehad!!
    toch beetje jammer dat ik de doe-een-wens-leeftijd al overschreden heb! :S
    Nou geniet nog lekker na! en hopelijk met gauw met nieuwe longen gewoon tussen het normale volk πŸ˜‰
    kusss

  3. Huub
    13 juli 2005 op 20:07 | #3

    Jongen wat een stelletje patsers zijn jullie zeg om met zo’n bak naar de Arena te gaan. Over AndrieRieu hoef ik niet veel te zeggen. Het viel mee, daar is alles mee gezegd. Maar wat jij en je vrienden hebben meegemaakt slaat volgens mij alles. Ook onbetaalbaar zoals Dorie al vertelde. En die Dana was ook niet gek. Uit je verhalen had ik al begrepen dat je nog helemaal hyper was toen ik je sprak over de telefoon. Nu begrijp ik het beter, zeker ook na het zien van de foto’s. Ook Dorie Henk en niet te vergeten Simone hebben volgens mij echt genoten. En dat Ad denkt dat hij de volgende keer zelfs maar binnen mag bij Sensation is duidelijk een opvlieging van overmoed. Alsof ze hem binnenlaten. Volgens mij moet je hem maar een duidelijk maken dat dit niet voor hem en zijn leeftijdsgenoten bestemd is. Wandelen in een rustig park of de inspanning van een partijtje vissen is druk genoeg voor hem. Michiel we zullen je hierover nog wel spreken. Geniet nog maar lekker na en die DVD en de film willen we natuurlijk ook zien en HOREN!!!!!

  4. Franca
    13 juli 2005 op 21:09 | #4

    Ik wist al dat jullie het héél erg leuk gehad hadden en dat jullie van de ene verrasssing in de andere gevallen waren maar jouw verhaal spat het enthousiasme af!! NIET TE FILMEN zeg die dag! Dat ze zoveel super dingen in 24 ur kunnen proppen!! Ik kan me voorstellen dat je daar geen minuut van hebt willen missen! Ik kijk nu al uit naar de foto’s en de film. Als die ook zo sprankelend zijn dan wordt dat voor mij ook weer lekker meegenieten.

  5. Tamara
    14 juli 2005 op 18:20 | #5

    Hey Michiel

    Je hebt het dus wel gaasf gehad zo te lezen!:D (zwak uitgedrukt) Ik vind het wel jammer dat ik nu (net als Jannie) de doe-een-wens leeftijd al overschreden ben mja. Jij hebt het iig wel leuk gehad!

    -xxx- (digitaal he:P)
    Tamara

  6. Anja van Dun
    15 juli 2005 op 20:55 | #6

    Hey Michiel,
    Tof verslag heb je gemaakt. Je kunt jullie plezier hier bijna voelen.

    Groetjes, ook aan je ouders en zus,

    Anja van Dun

  7. Michiel
    15 juli 2005 op 22:52 | #7

    Jaja, de sfeer komt goed over *D

  8. Jannie
    16 juli 2005 op 02:38 | #8

    Nou ik heb je skybox ff bewonderd net! waauw hij was geweldig πŸ˜‰ heb wel ff gefantaseerd dat ik er in zat πŸ˜›
    Maar op een klapstoeltje was u2 ook heeel erg leuk πŸ™‚ Want vond je van de fragmentjes?
    Nou ik ga gauw slapen!
    xxx

  9. Michiel
    16 juli 2005 op 10:38 | #9

    Klonk goed hoor Jannie 8) 8) πŸ˜›

  10. Marga, Bruno en de rest
    21 juli 2005 op 20:35 | #10

    WIJ VROEGEN ONS AF OF JE VAN ZO’N GEWELDIG FEEST NIET GIGANTISCH DOOF WORDT OF TOCH MINSTENS EEN WEEK EEN FLINKE PIEP IN JE OREN HOUDT. VANDAAR DAT IK WAT HARDER PRAA….TIEP. ho wacht…het is al weer meer dan een week geleden….dan zal het gehoor wel weer genormaliseerd zijn. Vlak voor wij een weekje weggingen had ik nog je zeer levendige verslag gelezen, maar ik wilde niet even snel snel reageren, vandaar mijn reactie nu pas: we zijn dus net weer thuis gekomen. Je hebt Huub toch wel ingewreven dat hij ook bij de oude knakkers hoort toch, want volgens mij zijn wij nog de enige van de ooms/tantes onder de 40!!! Ik moest erg aan het hele Rieu verhaal denken toen ik op het nieuws zag dat hij HET plein van Maastricht verruΓ―neerd heeft met dat geweldige (ahum) optreden. Lang leve de wals.
    Maar wat een sensatie wat jullie meegemaakt hebben! Wij zijn erg benieuwd naar de DVD met de patserbakken waarin jullie vervoerd zijn en zo. Ook heerlijk om te horen wat een heerlijke dag Henk, Dorie en Simone gehad hebben. Something to remember forever!
    Heel veel groetjes

  11. Stella Klomp
    29 juli 2005 op 13:08 | #11

    Hoi Michiel

    Wat ontzettend gaaf zeg, zo’n verwendag! Zo’n ervaring vergeet je nooit meer en als je je nu eens rot voelt hoef je hier alleen maar aan terug te denken! Toevallig lazen wij vorige week in de krant over die verlengde hummer en nu lezen we dat jij erin hebt gezeten. Er zijn er hier in huis die nu ontzettend jaloers op je zijn, maar gunnen het je natuurlijk van harte! Veel plezier in Zeeland enne…. wij komen er net vandaan (vorige week) en hebben het hartstikke leuk gehad, dus geniet er maar van!

    Groetjes Stella Klomp – Hardinxveld

  12. john
    9 augustus 2005 op 23:53 | #12

    Supergaaf verslag heb je er van gemaakt ventje!! Ik moet zeggen dat ik in jaren niet zo lekker geslapen heb als op dat blauwe stoeltje op het balkon, zo rond een uur of 02.00 uur. Sindsdien zet ik thuis de bas ook harder ’s nachts, zeer tegen de zin van de rest van het gezin.
    Omdat ik even op je medicijnen moest wachten heb ik niet gedag kunnen zeggen, dat vond ik jammer.
    Maar zoals je al schreef, zie je ons snel en genieten we samen na. Oh ja…ik kom dit keer gewoon in een klein Volkswagentje
    Mazzel

    John
    stichting Doe Een Wens

  13. 29 januari 2007 op 23:54 | #13

    dude. awesome.

  1. Nog geen trackbacks.