Start > Vrije Tijd > Op vakantie!

Op vakantie!

4 augustus 2005 Reageer Ga naar reacties

Zo, de afgelopen dagen was heerlijk! Lekker veel zon, maar wel frisjes. s’Avonds was het zelfs redelijk koud. Buitenzitten is er dus in de avond jammer genoeg niet bij.

Tot nu toe heb ik al verschillende leuke dingen gedaan. Veel op het zwembad rondgehangen, een aantal keer naar het strand geweest en s’avonds naar een zogenaamde ‘Movie Dinner Show’ geweest!

Ik hoorde op het nieuws dat het weer de komende dagen lekker winterachtig wordt, sneewstormen niet uitgesloten! Dus dat wordt oppassen geblazen! 😉

Maarja, ik vermaak me wel hier 😀

Categorieën:Vrije Tijd
  1. Tamara
    29 juli 2005 op 11:09 | #1

    Lekker op vakantie naar het tropische Zeeland, dat belooft wat:P Ben benieuwd hoe bruin je terug komt Michiel;) Veel plezier!

  2. Marga, Bruno, Sanne en Wessel
    29 juli 2005 op 14:21 | #2

    jaja, je hebt gelijk, Zeeland ligt in zo’n warme luchtstroom, waardoor het een (sub-)tropisch klimaat heeft. Altijd al geweten….Val niet in de kuilen van al die Oosterburen, geniet van veel zon, lekker relaxen, zwemmen in het (dit keer wel echt) subtropische zwemparadijs en doe heel veel groetjes aan de rest van de familie.
    doei

  3. Ad
    1 augustus 2005 op 11:54 | #3

    Ik vrees dat het bij de heersende temperaturen in Zeeland niet veel touristen je Sensation t-shirt zullen zien.Veel te warm voor zo’n ding aan je lijf. :S Je kunt het minschien om je middel knopen met het logo op je achterste.
    Wens je prettige vacantie, ook voor Simone,Pa en Ma.
    NB. Moest je iemand zien lopen met een AndréRieu t-shirt dan is dat waarschijnlijk oom Huub.

  4. Ad
    8 augustus 2005 op 13:44 | #4

    Let de komende dagen maar goed op.Een zonnesteek heb je snel te pakken. 😉

  5. Marga
    8 augustus 2005 op 13:57 | #5

    straks heb je toch gewoon het idee dat het een heerlijk lange herstvakantie is geweest……fijn dat je het toch lekker naar de zin hebt. Hopelijk sneeuw je niet in. Nou ja, tropische orkanen en cyclonen en wat dan ook is ook niet alles…..
    groetjes

  6. Huub
    9 augustus 2005 op 19:39 | #6

    Ook wij uit Veenendaal hebben vakantie. De verdeling van de zon en de buien is weer eens niet eerlijk verdeeld over Nederland. Wij hebben hier voornamelijk regen en donkere lucht, terwijl jullie het blijkbaar nog niet zo slecht hebben. Jammer genoeg heb ik nog geen gelegenheid gehad om mijn Andre Rieu T-shirt te dragen. Jawel Ad, ik heb er een. Als je zo jeugdig bent als wij kan dat namelijk nog. Wij lopen niet het hele jaar met shirts van Versace. Naast het feit dat we ze niet kunnen betalen zitten t-shirts (zelfs die van AndreRieu) veel lekkerder.
    Ik hoop dat jullie nog een leuke week hebben en zie jullie aanstaande zondag in Veenendaal. Dat vooruitzicht alleen al geeft hier voldoende zon.

    N.b. Nog de groeten aan die tante van je die met haar minder dan veertig lentes als een jonge blom door het leven gaat.

  7. een nog geen 40-er
    12 augustus 2005 op 11:07 | #7

    Bedankt Huub; de groeten terug

  1. Nog geen trackbacks.