Start > School, Vrije Tijd > Raamsdonksveer

Raamsdonksveer

Zo, na een tijdje rust op mij site dan toch weer een berichtje. Tot nu toe lijken alle dagen hier wel hetzelfde gaan, door de week toch wel opvallend druk met vanalles.
Zaterdag ben ik even naar huis geweest, nouja even, vanaf 11.00u tot 24.00 uur, best lang dus :P. Misschien dat ik straks nog wat foto’s erop pleur 😉 Ben ook meteen ff naar de kapper geweest was wel nodig, en savonds zijn mijn vrienden langs geweest 🙂
Over 2 weken begint mijn examen alweer en ik moet toch echt aandacht daaraan kunnen besteden, vandaar dat mijn bezoek voortaan maar vanaf half 6 kan komen zodat ik smiddags tijd heb om me voor te bereiden op het examen.

Categorieën:School, Vrije Tijd
  1. Anne
    8 mei 2006 op 12:08 | #1

    Toch maar leren..?? 😉

    Ik kijk even of het uitkomt dat ik deze week langskom en anders komt het wel weer een andere keer.. Ik laat het je weten!

  2. MargaBrunoKids
    8 mei 2006 op 23:02 | #2

    Ha die Michiel,
    zozo, dat klinkt actief…..tot half 6 leren….
    lekker hoor dat je zo’n lange dag naar huis mocht. Zo’n verzetje zul je vast af en toe wel nodig hebben. zet ‘m op met alles en see you!
    groetjes

  3. MargaBrunoKids
    13 mei 2006 op 20:14 | #3

    Als ik het goed begrepen heb kon je vandaag thuis bijkomen van al die spanning van gisteren. Wij zaten hier op de bank al te shaken, dus we konden ons enigszins inleven in waar jullie daar in Utrecht doorheen gingen. En maar blijven duimen dat de volgende keer wel goede longen aan komen vliegen!!! Zet ‘m op en houd je taai!
    heel veel groetjes

  4. Ad
    13 mei 2006 op 22:15 | #4

    Michiel,

    Dat moet erg zijn geweest die mislukte generale repetitie van gisteren. Wij zaten hier in België al in de rats. Kun je nagaan wat dat voor jou met je kleine clubje in Utrecht moet geweest zijn. We hopen dat het heel snel wel zal lukken.

    In de theater wereld zegt men dat een slechte generale repetitie altijd gevolgd wordt door een perfecte première. Daarmee zou je dus goed moeten zitten.

    Probeer maar een beetje tot rust te komen en blijf erin geloven. Dat studeren voor je examens dat op je programma staat zal je gedachten minschien wat verzetten. ( Bovendien staat het netjes als je weer eens geslaagd bent)

    Om in theater termen te blijven wensen we je van harte “Hals und Beinbruch”

    NB.

    Heb gisteren na terugkeer van onze lentevacantie gelezen dat enkele humoristisch bedoelde opmerkingen over het onderwijs in mijn vorige bijdrage, niet door eenieder als dusdanig begrepen zijn. Zal me in de toekomst dan maar tot serieuze commentaren beperken. ( Voor zover dat voor een halve Belg mogelijk is)

  5. carole van iersel
    17 mei 2006 op 23:01 | #5

    Hoi Michiel,
    even een berichtje van ons. We zijn erg onder de indruk van wat jullie allemaal is overkomen. Zoals al eerder vermeld is dit de generale geweest en ga je straks voor de premiere. Eerst nog even je examen…..nou jongen……..chapeau! We hebben veel bewondering voor jou. Duim je ook voor Maartje’s examen? Zij begint maandag met geschiedenis. Bel nog wel met jullie mam.
    Met twee duimen minder is het wat moeilijk typen, succes!!!!!!!! groetjes Carole & co.

  1. Nog geen trackbacks.