Start > CF, School > Klaplong en geslaagd!!

Klaplong en geslaagd!!

Klaplong

Op donderdag 8 juni gebeurde het, ik kreeg weer eens een klaplong en niet zo’n kleintje ook. Tegen 12 uur was ik stik benauwd en was bijna heel mijn rechter long ingezakt. Er werd meteen een draintje in gedaan en die is er gisteren uit gegaan. Weer een weekje met drain dus, weer aan de morfine tegen de pijn.. etc.. etc..

Geslaagd

En op donderdag een week later, 15 juni zou de examen uitslag komen. De mensen die niet geslaagd zijn zouden tussen 4 en 5 gebelt worden, mijn telefoon rinkelde om kwart voor 4. Meneer v. Vossen feliciteerde me en vertelde me mijn punten, even later belde meneer Vreeling ook nog (die dacht dat hij met iets nieuws kwam, haha 😉 )
Voor wiskunde op mijn eindlijst een 8, voor natuurkunde een 7 en voor scheikunde een 7. Daarna een soort feestje gehad, met taart en veel kaarten en vlaggen! Bedankt allemaal!

Categorieën:CF, School
  1. carolien de roij-meijs
    22 juni 2006 op 22:24 | #1

    he, joh van harte. ik sprak deze week je tante marga nog gesproken. we hebben het natuurlijk ook over jou gehad. Ik wens je veel geluk toe en op naar het examen van volgend jaar. Hiep hiep hoera.

    groetjes carolien de roij_meijs

  2. MargaBrunoKids
    22 juni 2006 op 23:18 | #2

    ja ja, tante Marga, klinkt wel he….
    Time flies when you’re having fun, maar wat duurt tijd verschrikkelijk lang als je moet wachten. Niks te fun en niks te vliegen!
    In je weekschema staat nog steeds dat je zaterdag een dagje naar huis gaat. Mag je weer? Ik hoor uit mijn bronnen dat het na de klaplong wel weer ietsie beter gaat, maar dat iets dat met enige conditie te maken heeft heel ver te zoeken is. Ik hoop dat je je ondanks alles nog weet te vermaken. Als je nog een nieuwe X-box wilt: Giel (vara radio) geeft na iedere wedstrijd van Nederland een x-box weg voor degene die vanalles over de wedstrijd het beste ingevuld heeft op de wk-poule op zijn site…..
    Ik heb de prachtige foto’s uit de krant naar mijn collega’s gemaild en een voor een meldden ze mij dat ik een geweldige, moedige en stoere neef heb. Poeh! dat wist ik zelf ook wel!!!
    toitoitoi weer
    groetjes
    Marga enzo

  1. Nog geen trackbacks.