Start > CF, School > Maandag naar school

Maandag naar school

13 november 2006 Reageer Ga naar reacties

Vandaag weer in het ziekenhuis geweest, helaas ging de heenreis niet echt vlotjes dus waren we veel te laat bij de CT-Scan. Na ongeveer een uur in de wachtkamer te hebben gezeten vonden ze het nodig om een infuus te prikken voor contrastvloeistof, die ze vervolgens niet wilde laten zitten voor de bloed afname 3 minuten later op het lab… Beetje jammer 😉

Daarna ging het heel snel, longfunctie en gesprek met de arts. We hebben besloten om af te wachten wat de CT-Scan laat zien, alvorens we eventueel een Bronchoscopie gaan doen. De longfunctie was trouwens iets verbeterd, en alle andere controles waren ook gewoon goed.

Op het einde kregen we te horen dat ik pas over 2 weken weer terug hoef te komen, vanaf nu dus niet meer elke week! Dat betekend dat ik volgende week maandag waarschijnlijk gewoon naar school ga.

Categorieën:CF, School
  1. Familie Dhaese
    14 november 2006 op 10:32 | #1

    Hallo Michiel en familie,

    Fijn om te lezen dat je telkens weer ’n stapje vooruit gaat. En dat in amper drie maanden na zo’n ingrijpende transplantatie. Fantastisch en ga zo door!

  2. MargaBrunoKids
    18 november 2006 op 09:18 | #2

    Ha die Michiel
    bijlezen terwijl ik al een tijdje niet gekeken heb gaat toch nog best snel. Nou ja, als het “normale” leven zijn gangetje weet gaat gaan, dan is er misschien ook niet zo veel meer te melden. Ik heb uit betrouwbare bronnen (die bij jou in huis wonen) gehoord dat je druk bezig bent om te oriënteren op de tijd na dit spannende jaar, als je -als alles meezit- je piploma (tot voor kort noemde Sanne dat zo) op zak hebt. Wat een stappen…!!! en dan te bedenken dat op dit moment de grootste vraag in dit huis is: komt de Sint direct aan en zal er iets in mijn schoentje liggen morgen…..Och ja, verschil moet er wezen.
    Heel veel groetjes en hopelijk laat de gezondheid van ons allen het toe om elkaar te treffen op de Paletflat om stil te staan bij dat feest van die man met die baard (Sanne zei van de week: bedoel je Sinterklaas, mama…we moeten oppassen dus wat we zeggen).
    Marga, Bruno en de kids

  3. Anne
    20 november 2006 op 23:48 | #3

    Michiel,

    Wanneer meeten we weer? Heb je al een tijd niet gezien! Natuurlijk lees ik je site wel,maar hier neem ik geen genoegen mee..;)

    Liefs

  1. Nog geen trackbacks.