Start > CF, School, Vrije Tijd > Vakantie!

Vakantie!

Het is alweer een tijdje geleden dat ik iets van me heb laten horen en vaste bezoekers hebben laten weten dat ze er ‘kierewiet’ van worden dat er steeds niets nieuws te lezen valt. Speciaal voor die mensen dan hier een geweldig nieuw stukje om hun leesgierigheid op los te laten!

De afgelopen weken gingen wat betreft mijn gezondheid erg goed vind ik zelf, ik heb geen last meer van de longontsteking, heb zelfs bijna geen last van vastzittend slijm op dit moment (klopt af)… Met de arts heb ik telefonisch afgesproken om het abces operatief te verwijderen als het weer terug komt, maar na vorig weekend is het wonderbaarlijk genoeg helemaal compleet weg en voel ik er niets meer van, beter kan dus niet!

Mijn vakantie is inmiddels in volle gang, vorige week vrijdag, zaterdag, zondag en maandag ben ik met Eva naar een super luxe 4 sterren hotel in Amsterdam geweest, op kosten van mijn pa en ma, als cadeau voor het halen mijn diploma. Het was echt super gezellig, het hotel was super mooi en lag recht achter het paleis op de Dam. In Amsterdam hebben we beetje rondgedwaald en we zijn naar Madame Tussaud, het Anne Frank huis, de bioscoop en de Blue Man Group geweest.

Verder heb ik vorige week donderdag mijn diploma opgehaald, net als vorig jaar in de kerk in Geertruidenberg. Gelukkig deden ze nu niets speciaals voor me, zoals vorig jaar, anders was ik denk ik de kerk uitgerend 😛 … Na het officiële gebeuren dat weer eens triest lang duurde, was er nog een feest op school en een examenfeestje om het af te sluiten… Mijn eigen examenfeest is nog in de planning, of, nouja, eigenlijk nog niet 😉 Maar het is wel de bedoeling dat ik die samen met Herman en Koen een ga geven 🙂 .

Op 26 augustus staat wel een heel groot feest in de planning bij ons thuis, namelijk mijn 1e verjaardag. Precies op de dag dat ik 1 jaar geleden mijn longen kreeg aangeboden en dus mijn nieuwe leven is begonnen! Voorbereidingen voor het feest zijn al in volle gang, we nodigen echt enorm veel mensen uit en iedereen die ik tot nu toe spreek heeft er enorm veel zin in! Jullie krijgen binnenkort ook een officiële uitnodiging in de bus!

De komende weken worden erg leuk, ik ga als het goed is maar 1 keer naar het ziekenhuis, namelijk volgende week dinsdag, even kort voor controle! Verder heb ik dit weekend misschien een leuk feestje (ligt eraan wie er allemaal nog meer heen gaan), donderdag waarschijnlijk een tripje naar de Amsterdam Arena om even een kijkje te nemen bij het opbouwen van Sensation White en om de kaartjes voor Sensation Black op te halen. Dan heb ik volgende week zaterdag nacht Sensation Black tot zondag ochtend 7.00u waarna mijn pa en ma besloten hebben om diezelfde dag om een uur of 9 te vertrekken op vakantie. Dat word dus een gezellige reis voor mij waarna ik dan waarschijnlijk nog in een soort coma aan kom op de camping 😉 Heb er nou al zin in!

Uitnodiging 26 augustus

Categorieën:CF, School, Vrije Tijd
  1. Eva
    3 juli 2007 op 23:45 | #1

    Eindelijk heb ik je zover gekregen dat je iets schreef :p
    Goed hoor Michiel 😉

    xx

  2. marga
    4 juli 2007 op 07:22 | #2

    he nieuws….en wat voor nieuws. Dit soort verhalen smaakt naar meer….veel meer! Heel fijn om van die positieve, gezellige dingen te lezen. Geniet er van!
    groetjes
    Marga en zo

  3. Anne
    4 juli 2007 op 15:45 | #3

    Ten eerste: mijn dank aan Eva!
    Ten tweede: Ik zal mijn verjaardag opofferen om bij jouw eerste verjaardag te kunnen zijn;)!
    En ten derde: Mooi dat alles goed gaat! 😀

    Liefs!

  4. Anja van Dun
    4 juli 2007 op 18:38 | #4

    Hoi Michiel,
    Nou je maakt me gewoon blij met zo’n gezellig bericht op je site! Ik vroeg me al af wanneer jullie nou op vakantie zouden gaan. Is het nog steeds vliegen naar het buitenland? Ik heb lang geleden zoiets van je moeder gehoord. Zij had toch vorig jaar al samen met jullie een vakantie uitgezocht en geboekt? Nou wat het ook worden gaat, ik wens jou en je hele familie super veel plezier en prachtig weer natuurlijk. Leuk cadeau had je gekregen van je ouders voor je diploma, lekker weg met je vriendin. Dat is weer eens wat anders dan een tuinfeestje, maar als ik het goed begrijp gaat dat er ook nog van komen. Ik wens jou een schitterende zomervakantie. Doe je de hartelijke groeten aan Dorie, Henk en Simone van mij!
    Tot mails, Anja van Dun

  5. Carole
    6 juli 2007 op 14:37 | #5

    Hoi Michiel,
    Eindelijk een beloning voor de trouwe lezers van jouw webside.
    De leeshonger is gedeeltelijk gestild, want we blijven natuurlijk nieuwsgierig naar alle verhalen over Sensation Black en de vakantie.
    Heerlijk die positieve berichten, mijn dag is ook weer goed.
    Feestbeest, wensen je heeeeeel veeeeeeel plezier !
    26 Augustus staat geboekt! Denk even na wat je wil hebben.
    Doe de groetjes aan Eva, Henk, Dorie en Simone.
    Doej Wicamadida

  6. Wil
    11 juli 2007 op 09:53 | #6

    Ha die Michiel,

    Een bericht vol goed nieuws. Das heel mooi. Veel plezier met alle feestjes en vakantie.

    Groet
    Wil

  7. Anita Baardman
    16 juli 2007 op 11:48 | #7

    Hoi Michiel,
    Als het goed is zijn jullie al bijna op de plaats van bestemming. Ik ben gisteren eventjes langs jullie huis gefietst om er zeker van te zijn dat jullie weg waren (Je moeder had nog niet alle vertrouwen erin).
    Veel plezier, en mocht je Eva en Aimee op vacantie zien, doe ze dan ook de groetjes van mij.
    Liefs Anita.

  1. Nog geen trackbacks.