Start > CF > Terug thuis

Terug thuis

12 oktober 2011 Reageer Ga naar reacties

Sinds vanmiddag 13:50 ben ik weer thuis. De operatie was gisteren iets eerder dan gepland (rond half 12) en ik was om 3 uur weer op de normale afdeling terug (na 1,5 uur op de recovery te hebben gelegen). Mijn ervaring met narcose is nooit goed geweest, ik ben nu in totaal zo’n zeven keer geopereerd, alleen ben ik achteraf altijd erg ziek. Ondanks dat ik dit duidelijk heb doorgegeven en ze me veel extra medicatie hebben gegeven tegen de misselijkheid, was ik toch erg ziek gisteren. Ik ben de hele dag niet echt aanspreekbaar geweest en heb vannacht onrustig geslapen en mijn pillen maar net binnen kunnen houden.

Vanmorgen werd ik rond half 9 wakker, ben ik geprikt en is er een longfoto genomen. Het viel de verpleegkundige meteen op dat ik er een stuk beter uitzag dan gisteren. Om 10 uur heb ik koffie (waarna mijn hoofdpijn minder werd, verslaafd denk ik) en beschuitjes op. Nadat ik die netjes binnen had gehouden en nog een boterham op had mocht mijn infuus eruit en mocht ik naar huis. Hier thuis is het tot nu toe goed gegaan, ik heb wat pijn aan mijn wond maar verder nergens last meer van.

De uitslag zal waarschijnlijk volgende week maandag bekend zijn, sneller is blijkbaar niet mogelijk vanwege het noodzakelijke verkleuren van het weefsel dat nodig is om te bepalen waar we hier precies mee te maken hebben.

Categorieën:CF
  1. Wilma Klaus
    12 oktober 2011 op 19:35 | #1

    Hoi Michiel,
    Dat zit er dan gelukkig weer op! De beste plek om verder bij te komen is natuurlijk thuis. Hier in Rotterdam duimen we voor de best mogelijke uitslag, maandag. Sterkte met het wachten. Groetjes, Wilma

  2. Jacqueline
    12 oktober 2011 op 20:04 | #2

    Hoi Michiel,
    Fijn voor je dat je weer thuis bent.
    Hoop dat je je snel weer wat beter voelt en dat je inderdaad volgende week de best mogelijke uitslag krijgt.
    Groetjes voor jullie allemaal,
    Ben en Jacqueline (ook namens de rest van de familie)

  3. Marga, Bruno en de kids
    14 oktober 2011 op 11:29 | #3

    Ha Michiel
    Ze houden de spanning goed vast in Utrecht….We hopen dat de “beter voel lijn” zich doorzet en duimen al wat we geleerd hebben!
    groeten
    Marga en de rest

  1. Nog geen trackbacks.