Start > Longtransplantatie Archief > Nog eventjes!

Nog eventjes!

26 september 2006 Reageer Ga naar reacties

Woensdag ochtend tussen 11 en 12, dan zit het erop, wat betreft in het ziekenhuis liggen dan. Vandaag ging het wel redelijk goed, het was natuurlijk weer maandag, dus weer een stuk drukker dan in het weekend. Kweekjes moesten weer allemaal afgenomen worden, rötgen foto weer gemaakt en weer ouderwets naar de fysio.

Bij de fysio ging het s’ochtends niet helemaal geweldig, na het fietsen had ik veel pijn op mijn borst, misschien mijn spieren of zo? Gelukkig ging het s’middags erg goed! We hebben even gevoetbald en krachttraining gedaan op allemaal leuke apparaten.

S’middags kwamen er dus heel wat mensen langs, als eerste kwam dokter vd Laag langs als verrassing! Die had ik gisteren een emailtje gestuurd dat ik getransplanteerd was, dus hij was er snel bij! Was gezellig! Meteen daarna (hij moest eigenlijk weg daardoor) stond er een gesprekje gepland met Sinnema, Marion en mijn pa en ma erbij. We hebben het even over de medicijn inname gehad, en daarna kwam vrijwel meteen vd Graaf.

We hebben het even over het weekend gehad, en wat dingen afgesproken. Tobi ga ik thuis om de maand vernevelen, omdat ik nu bijna een maand bezig ben stop ik er dus de eerste maand mee en heb ik die tijd dus helemaal geen verneveling thuis! Dit lijkt me echt werkelijk HEERLIJK! Ook heb ik hem nog even herinnerd aan de röntgen foto’s, maar dat zou goed komen! Mijn smaak probleempje komt door mijn medicijnen, dit zien ze heel vaak en keert waarschijnlijk binnen 6 tot 8 weken na de operatie langzaam terug. Nou ik ben benieuwd.

Wat iets minder leuk is, is dat de diëtiste niet is komen opdagen vandaag, nog sterker, ze is schijnbaar 2 dagen vrij. Handig! Gelukkig is er nog een 2e diëtiste, maar die is dus ook niet langsgekomen, ik ben wel aan het afvallen dus het word tijd voor nutridrink en andere nachtvoeding, eten gaat echt heel lastig omdat er helemaal niets smaakt. Maargoed, dit gaat dus allemaal nog komen hebben ze gezegd.

Verder ben ik met mijn ma naar het WKZ toe geweest, ik had beloofd om nog een taart te komen brengen, dus dat was bij deze gebeurt. Judith en Elly waren er, en het was gezellig.

In het WKZ

Ohja, en wat ik vandaag voor envelop kreeg, ik lag echt helemaal in een deuk, want ja mensen, de TPG die proeft tegenwoordig eerst de kaarten voordat ze ze afleveren. Zie hieronder de envelop met kaart er nog in:

TPG eet tegenwoordig kaarten

  1. 26 september 2006 op 07:25 | #1

    Chieltje,

    Wanneer is nu die afspraak met de kapper jongen.
    Ze gaan anders verschieten daar in Raamsdonkveer morgen!

    Succes

  2. Stella Klomp
    26 september 2006 op 07:52 | #2

    Super, super, super !!
    Geniet van je thuiskomst morgen, wat zullen de uren langzaam gaan nu, hoewel… je wordt daar aardig bezig gehouden, begrijp ik

    Groetjes Stella Klomp

  3. Anja van Dun
    26 september 2006 op 10:11 | #3

    Nou Michiel, eindelijk is het dan zover. Lekker naar huis morgen, geweldig voor je!!! Genieten van je vrijheid en alle lieve familie en vrienden die je komen verwennen.

    Kanjer, het ga je goed!

    Anja van Dun

  4. Jolien
    26 september 2006 op 11:28 | #4

    hey michiel!

    Je kaartje is op de bus:P btw leuke foto.. tot snel!

    Kus jolien

  5. Rom en Jill
    26 september 2006 op 11:45 | #5

    Feest!!!!
    Morgen naar huis… heeft die leeuw in die envelop z’n kracht echt nuttig gemaakt!
    groet
    Rom, Jill, Demy & Céline

  6. marion
    26 september 2006 op 15:44 | #6

    Ha die Miciel,

    Nou….echt nog één nachtje!
    Tot morgen dus!

    Groetjes,
    Lieke, Maartje, Hanneke, Jan en Marion

  7. nan
    26 september 2006 op 17:02 | #7

    Hi Michiel,
    gaaf zeg wat een goed nieuws!!!
    jammer dat ik je niet op de afdeling gzein heb, maar je ziet er goed uit met de dames op de foto!!
    geniet er van thuis en hou je haaks,
    groetjes Nan
    doe je je ouders ook de groeten??

  8. MargaBrunoKids
    26 september 2006 op 20:19 | #8

    Die berichten worden steeds later geplaatst, of lijkt dat maar? En die haren waren inmiddels alweer gegroeid, of lijkt dat ook maar?
    One night to go….Wel balen dat die mensen soms niet langs komen, terwijl je ze echt nodig hebt, vooral om op tijd klaar te zijn om te gaan. Hopelijk is de dietiste vandaag geweest, want het is tijd om weer wat “spek” te gaan kweken.
    Geniet van het thuiskomen. en dat geldt natuurlijk voor jullie alle vier!
    groetjes
    Marga

  9. marieke
    26 september 2006 op 21:56 | #9

    hoi michiel,

    wat fijn dat je morgen naar huis mag. Ik hoop je snel weer eens te zien.

    Groetjes marieke

  10. wim
    27 september 2006 op 00:34 | #10

    Hallo Michiel, taaie rakker
    Vandaag naar huis!! Een emotioneel gebeuren dat je zal heugen! Laat het allemaal maar lekker over je heen komen. Het zal genieten zijn en vast ook wel vermoeiend. Ik vind dat jij op een indrukwekkende manier getoond hebt, dat je echt “een taaie rakker” bent. Morgen heb ik lessen als je thuis komt. Ik kom je echter snel ( als het weer wat rustiger is bij jou thuis) een keer opzoeken. Ik bel je voor een afspraak. Hele fijne dag morgen!
    Groetjes Wim.

  1. Nog geen trackbacks.