Start > Longtransplantatie Archief > Time to sleep?

Time to sleep?

25 september 2006 Reageer Ga naar reacties

Het was een hele goede dag vandaag, ik werd goed wakker (duurde in totaal ongeveer van 9 tot 10), deed mijn spray dingen en controles en bleef lekker op bed liggen. Om kwart over 11 kwam mijn pa, toen ben ik toch maar ff snel gaan wassen (douchen mag nog steeds niet in verband met de PEG), daarna hebben we een gezellig gepraat en wat op internet gezeten.

S’middags heb ik met Jaap aan de telefoon, de laatste hand aan het werk voor dr Vd Ent gelegd, zijn database is helemaal af, en ik verwacht morgen een meeting zodat we een deal kunnen maken.
Al snel daarna kwam mijn ma met Simone, eventjes later gevolgd door Marion, Jan, Hanneke en Maartje. Het was gezellig druk dus. Toen ik even later alleen nog alleen met mijn ma en Simone was hebben we de nieuwste Prison Break gekeken (van Ties gehad op dvd, kan hem zelf hier helaas niet downloaden).

Als verassing smste Koen of het druk was en of hij samen met Herman kon komen, ze bleken al in de bus te zitten 😉 Dus die kwamen rond 6 uur binnenstappen, en om 7 uur kwam de enige die écht in de agenda stond, Laurens en Anita.

Zo rond 9 uur (als ik de klok mag geloven, bedankt bezoek, jullie hebben hem gesloopt, haha) gingen ze weg en ontdekte ik dat ik toch eigenlijk wel heel erg uitgeput was van zoveel mensen, ik was namelijk ook nog eens op de hometrainer gaan fietsen toen het bezoek eten aan het halen was voor zichzelf.

De stilnoct, placebo of niet, is inmiddels al 45 minuten geleden ingenomen dus dit lijkt me een mooi moment om naar bed te gaan.

Morgen word weer een hele drukke dag waarschijnlijk, zo na het weekend wil iedereen je zien en zo, heel irritant. Mij gaat het vooral om de diëtiste en de transplantatie arts. Dat zijn de key factors in mijn ontslag over 3 dagen!

  1. stefan snels
    25 september 2006 op 01:23 | #1

    hoi michiel,

    hopelijk dat alles zo goed bljift gaan en dat je woensdag echt lekker naar huis kan,
    veel succes verder,

    groetjes stefan

  2. anitabaardman
    25 september 2006 op 08:32 | #2

    uhm hoe is het met de klok, de tijd mag namelijk nu zeker NIET stilstaan hè???
    tot gauw, Anita.

  3. Jannie
    25 september 2006 op 09:43 | #3

    Goh ja ik heb gemerkt hoe goed die stilnoct werkt! *GAAP* hahaha!
    Nou ik hoop maar dat je nog wel in slaap gevallen bent!!
    En succes vandaag met al die bezoekies… Ach bedenk maar zo, de meesten zie je nooit meer terug!
    xxx

  4. Martha en Ad
    25 september 2006 op 11:54 | #4

    Dag Michiel,

    Wij zijn heel blij dat je verblijf in het ziekenhuis er bijna op zit en je als “herboren” terug naar huis zult kunnen. Wij hebben op vacantie je weblog wel gevolgd op hotel PC’s maar je server nam onze reacties niet aan. Daar door heb je van ons even niets gehoord. Maar je hebt je blijkbaar niet verveeld.
    Hopen je snel thuis te kunnen bezoeken.

  5. Michiel
    25 september 2006 op 17:04 | #5

    Hoi Ad,

    Die reacties heb ik terug gevonden in het spamfilter en staan als het goed is nu bij het bericht zelf.

    Groetjes, Michiel

  6. MargaBrunoKids
    25 september 2006 op 20:37 | #6

    echt lekker om die berichten over goede dagen te lezen: we want more!!! En, hoeveel boterhammen gaan er al in? Begint de smaak al weer een beetje op gang te komen?
    Over twaalven is het trouwens ook echt hoogste tijd hoor om te gaan slapen, met of zonder stilnoct. Dus ook voor vanavond weer: welterusten!
    groetjes van ons

  7. Huub
    25 september 2006 op 22:10 | #7

    Om nu net Ad en Martha in je spamfilter op te nemen. Dat betekent dat het weer steeds beter met je gaat. En dan later net doen alsof jij er zelf niet achter zit Michiel. Ja het gaat weer beter met je.
    Groet ook aan Ad……..

  8. Toine en ciel
    26 september 2006 op 23:41 | #8

    Ha die Michiel.
    Met bewondering hebben wij de berichtjes op deze site gevolgd.
    Natuurlijk weten wij van jouw ziekte en dus ook van jouw transplantatie, en hoewel je het zelf niet beseft, ben je al bijna 18 jaar een veelbesproken familielid.
    Wij zijn zo blij dat het sinds kort bijna dagelijkse kost is geworden met zoveel positieve nieuwtjes.
    Ik hoop dat je niet teveel schrikt als je weer thuis komt want ik heb begrepen dat er aan het interieur het een en ander veranderd is en dan bedoel ik de apperatuur die verdwenen is.
    We hopen dat je kan genieten van je thuiskomst na het maandenlange ziekenhuis verblijf.
    We zullen je site zeker blijven volgen en natuurlijk is er ook nog de familie tam tam.
    We wensen jou en je familie, alle goeds en laten jullie je de kommende tijd maar lekker verwennen.

    groetjes, Ciel, Toine, Tante Phil, Sandra,
    en Robin en David

  1. Nog geen trackbacks.