Start > Longtransplantatie Archief > Pijntjes en pillendozen…

Pijntjes en pillendozen…

24 september 2006 Reageer Ga naar reacties

Vandaag was een hele wisselende dag, het begon met het schrijven op de website en pijn in mijn linker long. Een langzame start, eigenlijk was ik pas echt wakker rond een uur of 2 (toen had ik al wel medicijnen gedaan en gesprayd hoor). Maar na het wassen en voor de verandering weer een keer pillen innemen was het nog niet over, de arts zei dat we het even zouden aankijken, maar het werd niet minder. Aan het einde van de middag kwam ze toch even een kijkje nemen, en concludeerde dat het spierpijn was. Waarschijnlijk heb ik vannacht verkeerd gelegen of zo.

Verder kwam rond half 3 mijn ma op bezoek, heb ik nog even mijn middag eten op (zie de foto hieronder), een normaal gesproken lekkere croissant. Maar helaas, het lijkt er toch op alsof ik mijn complete smaak kwijt ben of zo. Niets van wat ik tot nu toe heb gegeten smaakt ergens naar, maandag zal ik toch eens duidelijk navragen hoe dit precies zit, dit is gewoon niet lekker.

Franca is nog op bezoek geweest die uitgebreid onderzoek heeft gedaan naar pillendoosjes en alarmen voor mijn medicijnen, en ze heeft een handig blauw pillendoosje voor een week lang gevonden, waar alles (37 pillen per dag) in past. Qua alarm zijn we er nog niet helemaal uit, maar waarschijnlijk word het een nieuwe horloge die 5 keer per dag gaat. Nu gebruik ik mijn telefoon maar dat is niet praktisch omdat je hem niet kan vertellen dat hij op “tril” stand moet, maar het alarm wel geluid moet maken.

Daarna kwamen Birgit, Freek en Hans langs, hebben we het over vanalles gehad en even te foto’s van de transplantatie doorgekeken. Het lijkt voor mijn gevoel eigenlijk wel maanden geleden, terwijl het nu precies 4 weken en 35 nieuwsberichten geleden is dat ik op de O.K. lag.

Maar het was een wisselende dag, want toen mijn ma om 8 uur weg ging, ging het een stuk beter met mijn rug en linker long. Oké, nou moet ik wel eerlijk zijn, ik had extra pijnstilling genomen 😉 Maar dan nog, het ging goed!

Croissant

Voordat iemand er iets van zegt, ja de afspraak met de kapper is al gemaakt 😉

  1. carole
    24 september 2006 op 10:04 | #1

    Hoi Michiel, Wat een goede vooruitzichten.
    Heerlijk weer die humor van jou, dat is het beste teken om te weten hoe het met je gaat. Terwijl ik zit te lachen (ook om de beatelfoto) schiet ik in een hoestbui, dus van op bezoek komen zit er dus nog niet in. We zorgen wel voor post of een mailtje. Eerst maar eens lekker naar huis gaan.
    Groetjes Wicamadida

  2. Jacqueline
    24 september 2006 op 10:09 | #2

    Hoi Michiel,
    Valt best mee hoor dat haar van jou!
    Is zo best in de mode (hum).
    Zijn ze de straat al aan het versieren in Raamsdonksveer?
    Veel groetjes en tot gauw.
    jacqueline

  3. Ben
    24 september 2006 op 17:19 | #3

    nou, dat haar….
    ze is natuurlijk mijn (gebrek aan) kapsel gewend, dus iedereen met wat meer haar vindt ze geweldig.:-)

    Ik hoop niet tot donderdagavond…

    Ben

  4. MargaBrunoKids
    24 september 2006 op 21:29 | #4

    ik zei net tegen Bruun, kijk nou toch eens, hij moet naar de kapper! scroll ik naar beneden en wat lees ik….
    Nog een paar nachten. Zet ‘m op. De laatste loodjes voor de volgende fase
    groetjes
    Marga en co

  1. Nog geen trackbacks.