Nieuws

23 september 2006 Reageer Ga naar reacties

Zo, 2 dagen zitten er weer op, donderdag was heel de dag mijn website offline, daarom deze vertraging in de berichtgeving. Dit kwam overigens niet door jullie, niet door mij maar door mijn provider, word aan gewerkt, ik was zelf ook erg boos op ze.

Donderdag hebben mijn pa, ma en ik een gesprek gehad met vd Graaf. Dit was een positief gesprek, het gaat eigenlijk heel goed en de voeding word weer opgestart volgens het oude patroon. Ook heeft hij een ontslag datum laten vallen, volgende week woensdag is het streven, en het ziet er goed naar uit dat ik dat ga halen! Ook hebben we het gehad over hygiëne regels thuis, die toch niet zo streng te blijken zijn als in de boekjes staat. Maar het is eigenlijk gewoon logisch nadenken, mensen die verkouden zijn of een koortslip hebben vermijden. Een mondkapje is voor mij alleen nodig in het ziekenhuis, en mensen die verkouden zijn mogen niet bij de me op bezoek komen.

Inmiddels ben ik weer voorzichtig begonnen met wat dingetjes te eten. De PEG loopt inmiddels en ik heb er geen last meer van. Bij de fysiotherapie doe ik ook iets nieuws, ik loop tegenwoordig namelijk met mondkapje op helemaal dwars door het ziekenhuis naar de fysio toe, en op het einde ook weer terug. Het lijkt altijd alsof het ademen dan veel moeilijker gaat, ze beweren hier van niet, maar ik geloof er geen zak van. Het probleem als ik echt niet meer kan zit hem meestal niet in de ademhaling maar in mijn rug of in mijn spieren.

Verder ben ik alles aan het voorbereiden om richting huis te gaan, elke dag moet ik zelf mijn medicijnen uitzetten, het zijn in totaal 37 pillen per dag! Verder moet ik me 2 keer per dag wegen, temperaturen en longfunctie meten.

Ik krijg binnenkort van mijn arts mijn oude en nieuwe longfoto te zien, ik zal proberen om ze dan zo snel mogelijk op internet te zetten.

  1. Jacqueline
    23 september 2006 op 13:25 | #1

    Nou Michiel,
    Dat ziet er allemaal veelbelovend uit. Hopelijk ga je woensdag halen!
    Veel plezier dit weekend en begin maar alvast een beetje af te kicken daar van het ziekenhuis.
    Jacqueline

  2. MargaBrunoKids
    23 september 2006 op 15:20 | #2

    aftellen!!!

  3. anitabaardman
    23 september 2006 op 17:49 | #3

    Dat is allemaal goed nieuws. Zouden laurens en ik nu echt voor de laatste keer het ziekenhuis bezoeken morgen, ik bedoel natuurlijk JOU bezoeken in het ziekenhuis!!!!!.Tot morgen,
    liefs Anita.

  4. Maurice
    23 september 2006 op 18:11 | #4

    Mooi nieuws weer 😀

  5. audrey
    23 september 2006 op 18:56 | #5

    Hoi Michiel,

    Super te lezen dat het einde van je lange ziekenhuisverblijf in zicht is. De countdown is begonnen.

    Groetjes Audrey

  1. Nog geen trackbacks.