Start > CF, School > Ziekenhuis bezoekje en weer naar school

Ziekenhuis bezoekje en weer naar school

23 oktober 2006 Reageer Ga naar reacties

Vandaag ben ik weer even richting Utrecht geweest, en gelukkig ging alles redelijk goed. Na mijn verjaardag ben ik verkouden geworden en dat is nog steeds niet over. Ze hebben daar vorige week al een kweekje van genomen, en het is een normaal huis, tuin en keuken virus. Daar kunnen ze niets aan doen en het gaat vanzelf over, het duurt alleen wat langer dan bij normale mensen.

Ze waren eigenlijk best tevreden over me, zelfs de dietiste zat niet te zeiken. De arts heeft wat doseringen aangepast, ik heb een iets lagere hoeveelheid van een aantal medicijnen. In de praktijk betekend dit helaas nog meer pillen omdat 1 pil van 20mg nu 3 pillen van 5mg worden (zit geen hoeveelheid tussen).

Dit is trouwens officieel de laatste dag van mijn vakantie, die al vanaf mei (examens) duurt. Morgen ochtend 10:10 in het lokaal bij Frans. (Eerst s’ochtends even de nieuwe Prison Break aflevering uit Amerika kijken :P).
Of ik morgen op de fiets naar school ga hangt heel erg af van het weer. Ik heb met de arts afgesproken dat ik alleen op de fiets ga als het droog is, en omdat ik in de middag ook fysio heb, zou ik misschien beter de eerste paar dagen sowiezo nog met de auto kunnen gaan.

Categorieën:CF, School
  1. Jannie
    24 oktober 2006 op 00:10 | #1

    Jeeeejjj houden zo die tevredenheid!! 😀
    Veel succes morgen op school! Je begint ook gelijk met frans hè, hahaha kan het nog erger!?? Ik ben morgen de hele dag in Utrecht, zijn de rollen eens omgedraaid…
    Succes met je verkoudheid enne ik zal maar niet op de fiets gaan, tenminste als ik nu naar buiten kijk voorspelt dat niet veel goeds :S

    xxx

  2. jacqueline
    24 oktober 2006 op 09:42 | #2

    Nou Michiel,
    Begint het ‘gewone’ leventje weer.
    Ik hoop dat je veel plezier hebt op school( is dat mogelijk?)
    groetjes, Jacqueline

  3. ben
    25 oktober 2006 op 07:57 | #3

    Avez vous du zin de venir en school?
    Je ne le pense pas!

    Faire quelque chose de ca (maak er wat van)

  4. Huub
    26 oktober 2006 op 13:29 | #4

    Hehe, het werd tijd. Als ik je niet zo goed zou kennen zou ik denken dat je blij bent dat je weer naar school mag. Dat je het weer kúnt daar zul je wel blij mee zijn, maar als het weer móet……..?
    Toch veel plezier daar, je zult wel als een wereldwonder worden gezien en waarschijnlijk geen gebrek aan belangstelling. Geniet er van, ben je nu je eigen kamer kwijt?? We horen het wel. Groeten….

  5. MargaBrunoKids
    27 oktober 2006 op 14:24 | #5

    ha, onze eindexamenkandidaad pakt de draad weer op. Gezien het weer deze week is het vast vooral de auto geworden om op school te komen. Hoewel het naar school gaan misschien niet helemaal een toppertje (met breezer ananas) is, is het toch geweldig dat je na een half jaar “afwezigheid” weer mee kunt doen. zet ‘m op!
    groetjes van ons

  1. Nog geen trackbacks.