Start > School > Eerste week school

Eerste week school

29 oktober 2006 Reageer Ga naar reacties

Zo, mijn eerste weekje school zit er weer op. Voordat jullie het je afvragen, zal ik maar meteen met de deur in huis vallen: Donderdag ben ik op de fiets gegaan, want toen was het ook wel ontzettend mooi weer. Verder dus met de auto, maar dan wel op school trap gelopen en zelf mijn tas tillen overal.
Ik heb nog niet echt in de aula gezeten, want als het druk is mag dat helaas niet van de arts. In de pauze zit ik daarom bij Vreeling op de kamer, ook om meteen mijn pillen van 11 uur in te nemen.

Deze week is het officieel toetsweek, hier doe ik natuurlijk nog niet meteen aan mee, maar ik krijg wel wat bijles om wat dingetjes in te halen. Verder heb ik al woordjes en teksten op gekregen voor Frans en Duits. Voor Nederlands en Engels heb ik nog niet echt iets (behalve boekverslagen).

Fietsen
Categorieën:School
  1. audrey
    30 oktober 2006 op 14:40 | #1

    Hoi Michiel,

    Super om jou hier op de fiets te zien en te lezen dat je er al weer een hele week van hard werken op hebt zitten.
    Telkens weer een stap in de goede richting.

    Groetjes Audrey

  2. Hanny Beks
    30 oktober 2006 op 19:47 | #2

    Hoi Michiel,
    Eindelijk een berichtje van mij.Ik ben een aantal weken niet op mijn werk geweest,dus heb ik ook geen bericht naar jou kunnen sturen.Want zoals je wel weet heb ik thuis niet zo,n modern apparaat.Als eerste wil ik je feliciteren met je thuiskomst,en als tweede natuurlijk met je 18de verjaardag.Wat heerlijk he eindelijk weer thuis.
    En wie had dat ooit gedacht dat ik jou nog op een echte fiets zou zien,wouw.
    Michiel,ik wens je het allerbeste,heeel veel succes op school,en natuurlijk de groetjes aan Henk Dorie en Simone,liefs Hanny,afd Eekhoorn

  3. anita baardman
    31 oktober 2006 op 09:13 | #3

    Hèè, wat een leuke foto, staat je goed, zo’n fiets!!!
    Hard werken op school hè? Wie weet waar het allemaal goed voor is……
    groetjes, Anita en familie.

  4. Wim,carole,maartje,dirk en daniek
    31 oktober 2006 op 10:21 | #4

    Heej michiel, wat goed om te horen allemaal! En inderdaad he Anita, wat staat ie goed op de foto 🙂 Succes op school! En wij wensen je allemaal het allerbeste! Groetjes aan de rest daar, van ons!

  5. MargaBrunoKids
    6 november 2006 op 21:38 | #5

    Blits hoor, op de fiets. Waar was je jas? Had je die (ijdel en wel) even uitgedaan voor het kiekje, of zit jij nog met de zomer in je hoofd (ik weet niet wat het met je doet als je een compleet seizoen vooral vanachter glas meemaakt)?
    groetjes
    Marga

  1. Nog geen trackbacks.