Start > Longtransplantatie Archief > The day before

The day before

20 september 2006 Reageer Ga naar reacties

Vanmorgen ging het lekker, ik werd zelf wakker (!) om kwart voor 9, voornamelijk omdat ik ongelofelijk erg naar de wc moest. Maar toch, ik was wakker, en meteen best actief. Alles gehaald voor de fysio om 11 uur, en nog film zitten kijken tussendoor ook.

De dag verliep verder redelijk goed, aan het einde van de middag zag ik steeds meer op tegen de ingreep van morgen, er zou ook nog een anesthesist komen om een infuus te prikken zodat daar morgen het roesje door gegeven kan worden. De anesthesist was helaas net gekomen toen ik met mijn bezoek (mijn ma, opa en Jaap) buiten was wandelen (och wat jammer nou), maar na heel de avond wachtten komen ze nu uiteindelijk morgen ochtend vlak van tevoren even snel een infuusje prikken die er daarna ook meteen weer uitmag. Veel beter geregeld dus.

Niemand kan me echt duidelijk vertellen hoe lang het allemaal gaat duren morgen, en hoe het precies in zijn werking gaat. Jammer want ik vind het altijd heel fijn om dat van tevoren te weten zodat ik mezelf erop kan instellen. Ik moet het maar gewoon laten gebeuren en zal zeggen dat ik liever een flink roesje heb dat ik s’middags nog half buiten westen ben, als dat ik er veel last van zal hebben.

Vd Graaff is vanmorgen ook nog even langs geweest en we hebben een afspraak voor Donderdag geplant, met mijn pa en ma erbij, waarbij we alles op een rijtje gaan zetten en een definitieve ontslag datum gaan plannen. Vrijdag zal er dus niet meer inzitten, ik mik op begin volgende week, maar veel zal afhangen van het onderzoek van morgen.

  1. elly, marleen en annet
    20 september 2006 op 00:51 | #1

    He chiel,

    hopelijk hebben ze een wkz-roes:) of een ‘hamerslag’, dan merk je er niets van en is zo alles achter de rug.
    Veel suc7. En nu maar op om naar huis te gaan. Dat mag wel naar een half jaar ‘hotel’verblijf.
    wat zal je ons missen;)

    groetjes de nachtdienst ploeg

  2. 20 september 2006 op 09:39 | #2

    Michiel,

    Succes met die ingreep vandaag en zeg maar tegen Van de Graaf dat je het zat bent daar!:)

    Bob.

  3. marga
    20 september 2006 op 10:12 | #3

    Ha Michiel,
    als je dit leest is de ingreep vast al achter de rug. Gisteren probeerde ik je nog succes te wensen, maar de computer weigerde tot 2x toe het bericht te verzenden. Belachelijk gewoon. Nog effe volhouden daar, maar retour R’Veer zit er dus echt aan te komen…..we duimen dat het snel is. en dan daar een goed, gezond, sportief, studerend, verantwoord ritme zoeken….er is nog genoeg te doen!
    groetjes
    Marga

  4. Judith
    20 september 2006 op 17:40 | #4

    Ja, ga jij maar weg, dan kan ik sneller opgenomen worden 😛
    Nee, maar fijn dat de ‘naar huis gaan datum’ nog toch echt in zicht komt. En ook dat je gelijk zo actief kan zijn ’s ochtends. Hopelijk ging de ingreep goed vandaag.
    Groetjes, Judith

  5. Carole
    20 september 2006 op 19:51 | #5

    Hoi Michiel,we hopen dat het allemaal meegevallen is vandaag,een roesje is minder dan wat je voor de transplantatie kreeg, maar toch! In een dagje er weer bovenop! Jammer genoeg konden we door mijn verkoudheid zondag niet komen, ik ben hard aan het werken om zo snel te kunnen komen, in het z-huis of thuis. We willen voor jou het liefst thuis komen omdat je dan weer in je eigen stekkie bent. We duimen!!!! groetjes aan Dorie, Henk en Simone, tot gauw. Gauw nog effe een kaart op de bus doen. doej Wicamadida

  1. Nog geen trackbacks.